Δίπλωμα στις ελληνικές σπουδές (Χιλή)

Το Κέντρο Ελληνικών, Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών “Φώτιος Μαλλέρος” του Πανεπιστημίου της Χιλής, πληροφορεί ότι ήδη είναι ανοικτές οι εγγραφές  για το “δίπλωμα στις ελληνικές σπουδές”, που θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη.

Αυτό το δίπλωμα έχει ως στόχο οι σπουδαστές να μάθουν τα βασικά στοιχεία στα κύρια πεδία του ελληνικού πολιτισμού, όπως επίσης να τους στηρίξουν όσο αφορά τη μεθοδολογία και το διδακτικό υλικό, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μπορέσει να συνεχίσει διευρύνοντας και εμβαθύνοντας τις γνώσεις του, στους τομείς του ενδιαφέροντος του.

Το πρόγραμμα του διπλώματος διαρκεί δύο εξάμηνα, σε απογευματινό ωράριο και έχει ως σκοπό να στηρίξει, σε συστηματική βάση, τους ενδιαφερόμενους στα βασικά στοιχεία των κυριότερων πεδίων του ελληνικού πολιτισμού: γλώσσα, λογοτεχνία, ιστορία και φιλοσοφία. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε οι απαιτήσεις του να είναι συμβατές με τις εργασιακές ή ακαδημαϊκές δραστηριότητες των ενδιαφερόμενων.

 

ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

  • Αρχαία Ελληνικά Ι
  • Ελληνική λογοτεχνία
  • Ιστορία Αρχαίας Ελλάδας

 

ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

  • Αρχαία Ελληνικά ΙΙ
  • Ελληνική λογοτεχνία: Τραγωδία
  • Αρχαία ελληνική φιλοσοφία

 

Μαθήματα: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 18.30 μέχρι τις 20.30

Πληροφορίες: jortizg@uchile.cl


Natasa Panayi

(Hispanic Language and Civilization Studies)

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.