Καλοκαιρινά μαθήματα ελληνικής γλώσσας (Σαντορίνη, Ελλάδα)

Καλοκαιρινά μαθήματα ελληνικής γλώσσας (Σαντορίνη, Ελλάδα)

 

Στη μαγευτική Σαντορίνη πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, από το 2014, καλοκαιρινά μαθήματα ελληνικής γλώσσας για ξενόγλωσσους, όλων των επιπέδων, από το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού.

Πιο συγκεκριμένα προσφέρονται:

  • Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού: Το πρόγραμμα αυτό διαρκεί δύο εβδομάδες, ενώ περιλαμβάνει 40 διδακτικές ώρες και δωρεάν εκπαιδευτικές – πολιτιστικές δραστηριότητες.

 

  • Μαθήματα ελληνικής γλώσσας: Το πρόγραμμα αυτό διαρκεί 2 εβδομάδες και περιλαμβάνει 20 ώρες διδασκαλίας.

 

  • Ταχύρρυθμα προγράμματα εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας για αρχάριους: Διαρκεί μόνο 2 ώρες και απευθύνεται σε επισκέπτες της Σαντορίνης που επιθυμούν να μάθουν κάποια βασικά στοιχεία της ελληνικής γλώσσας.

 

  • Πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες: Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, οι μαθητές θα μάθουν τα βασικά στοιχεία της τοπικής ιστορίας και θα έρθουν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα και τις ημερομηνίες έναρξης των προγραμμάτων για το 2017, δείτε εδώ:

http://www.hcc.edu.gr/en/santorini/fees-and-start-dates


Natasa Panayi

(Hispanic Language and Civilization Studies)

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.